Camping in de Achterhoek

Camping in de Achterhoek

Genieten van de rust op een camping in de Achterhoek. Camping Marveld  is van alle gemakken voorzien, u kunt zelfs kamperen in de Achterhoek met uw eigen privé sanitair. De kampeerplaatsen zijn ruim 100m2 groot en allemaal voorzien van een eigen afvoersysteem, eigen watertoevoer, 6 ampère stroomvoorziening en een centrale antenne. Met deze antenne kunt u op ieder moment TV ontvangen op de camping. Zo maakt u kamperen in de Achterhoek nog comfortabeler.

Kamperen in de Achterhoek

De Achterhoek heeft vele voordelen: het coulisselandschap, de gastvrijheid en de schoonheid krijgt u allemaal cadeau op de camping. Met uw eigen tent of caravan creëert u uw eigen plekje in de Achterhoek. De gezelligheid om u heen, de geur van de natuur en de vele faciliteiten op de camping maken Marveld tot een ideale plek om uw vakantie door te brengen. De camping beschikt over moderne, hygiënische toiletgebouwen welke dagelijks worden schoongemaakt. Daarnaast kunt u gebruik maken van de uitgebreide wasgelegenheden met familiedouches, wasmachines en wasdrogers.

4 seizoenen kamperen

Bij camping Marveld Recreatie kunt u 4 seizoenen per jaar heerlijk kamperen. Elk seizoen in de Achterhoek heeft haar eigen charmes. In de lente kunt u genieten van de eerste zonnestralen, in de zomer van het grote verwarmde buitenbad, in de herfst van de mooie omgeving en in de winter kunt u winter-kamperen op de camping. Ieder seizoen heeft haar eigen identiteit.

Kinderen op onze camping

Terwijl u heerlijk geniet van de Achterhoek, biedt camping Marveld talloze mogelijkheden om de kinderen te vermaken. Diverse avonturen voor alle leeftijden worden georganiseerd door het animatieteam. Voorbeelden hiervan zijn de vossenjacht, meeleef-theater en uiteraard de discotheek in de bierkelder. In de zomermaanden kunt u daarnaast genieten van live-muziek met een typisch Achterhoeks karakter. Komt u naar onze camping in de Achterhoek?

 

Kamperen in de Achterhoek?
Boek uw vakantie in de Achterhoek

© 2013 Terugnaardeachterhoek.nl