Bungalows in de Achterhoek

Bungalows in de Achterhoek? Marveld Recreatie kent een grote diversiteit aan bungalows. De duurzaam gebouwde bungalows zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Een groot aantal van de bungalows zijn voorzien van alle gemakken en comfort. Alle bungalows zijn centraal gelegen op het vakantiepark en op loopafstand van het centrum van Marveld. In het centrum van Marveld vind u bijvoorbeeld de zwembaden, de vele sportmogelijkheden, de restaurants maar ook de supermarkt. Tijdens uw verblijf in een bungalow krijg u, eenmaal per dag, gratis toegang tot het subtropisch zwembad met onder andere de Crazy Cone. Deze superglijbaan staat garant voor urenlang speelplezier in het zwembad. Daarnaast kunt u uiteraard gebruik maken van de 4 buitenzwembaden, met speciale peuter- en kleuterbaden.

Bungalow in de Achterhoek?
Bekijk de bungalows bij Marveld!

Bungalows in de Achterhoek

Bungalow voor 4 personen

De bungalow DUO is geschikt voor 4 personen en heeft op de eerste verdieping 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. De bungalow is voorzien van een badkamer met onder andere een bad, douche, wastafel en een aparte toilet.

De bungalow maakt zich compleet met o.a. de breedbeeld TV en DVD/CD speler. Bij 10 van de bungalow DUO woningen is een infrarood-sauna beschikbaar, deze kunt u gebruiken met de toeslag. In de infrarood-sauna kunt u genieten van de 4 belevingssferen (licht, geluid, warmte en geur).

  • Infrarood sauna in de tuin
  • Breedbeeld TV
  • 2 ruime slaapkamers met enkele bedden
bungalow in de achterhoek

Prive sauna in de Achterhoek

Inrichting van bungalow in de Achterhoek DUO4


Bungalow voor 6 personen 

De bungalow VWL8 is een luxe bungalow geschikt voor 6 personen, waarbij de wellness-ruimte is voorzien van een eigen jacuzzi en sauna. De luxe bungalow heeft op de begane grond een ruime woonkamer met eettafel en een zitgedeelte. De keuken is open waardoor u gezellig samen kunt koken. De keuken heeft 2 koelkasten, een vaatwasmachine, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en een kooktoestel.

De wellness-ruimte beschikt over een ruime jacuzzi met een eigen sauna. Hier kunt u na een dag eropuit in de Achterhoek heerlijk van genieten.

  • Eigen ruime jacuzzi
  • sauna in uw bungalow
  • Afwasmachine
Luxe bungalow in de Achterhoek
Gedekte tafel van een bungalow

Jacuzzi in een bungalow

Bungalow voor 8 personen

Met 8 personen in een bungalow? Het kan in de Achterhoek. Deze ruime bungalow is van alle gemakken voorzien en heeft op de begane grond een ruime woonkamer met eet- en zithoek. Daarnaast beschikt de bungalow over een open keuken, 2 koelkasten, een vaatwasmachine, magnetron, koffiezetapparaat en een ruim gasfornuis.

  • Geschikt voor 8 personen
  • Vrijstaande bungalow
  • Ruime woonkamer en keuken
Speelvelden van het vakantiepark
Inrichting van de bungalow Achterhoek

Speeltuin dichtbij de bungalows

© 2013 Terugnaardeachterhoek.nl