Kamperen in de Achterhoek

Kamperen in de Achterhoek? De Achterhoek is een natuurrijk gebied wat zich uitstekend leent om lekker te kamperen. Met uw caravan, tent of camper kunt u heerlijk genieten van de natuurrijke omgeving. De Achterhoek staat bekend om haar prachtige fietsroutes, wandelroutes maar is zeker ook geschikt om te vissen, zwemmen of andere sportieve activiteiten te ondernemen. Daarnaast vind u in de Achterhoek prachtige historische elementen die herinneren aan de geschiedenis van de Achterhoek en zeker het bekijken waard zijn. Een vakantie in de Achterhoek is daarmee zeker de moeite waard, komt u kamperen in de Achterhoek?

Kampeerplaatsen in de Achterhoek

Op en rondom de camping vindt u diverse activiteiten waaronder een binnenplaats met diverse restaurants, bowlingbaan, subtropisch zwembad en diverse buitenzwembaden. Komt u kamperen bij Marveld Recreatie? De kampeerplaatsen van Marveld zijn standaard ingericht met de volgende voorzieningen:

  • 100 m2 aan oppervlakte, voldoende voor uw auto en kampeermiddel
  • U heeft standaard de beschikking over 6 ampère, welke ook opgeschaald kan worden.
  • Stroomvoorziening bij uw kampeerplaats.
  • Eigen afvoersysteem.
  • Centrale antenne voor een TV-signaal.
  • Uiteraard kunt u gebruik maken van onze facililiteiten op de camping

Faciliteiten op de camping

Op de camping valt genoeg te beleven voor jong & oud. Heerlijk uitrusten aan de rand van de buitenzwembaden, de ligweide met palmbomen of zonnen terwijl uw kinderen zich vermaken in het kleuter- en peuterbad. Daarnaast biedt de camping diverse faciliteiten op de binnenplaats waaronder een supermarkt, snackbar en uiteraard een eigen terras. Hier kunt u in de zomer genieten van o.a. livemuziek en andere activiteiten.

Wacht niet langer en kom kamperen in de Achterhoek!

Kamperen in de Achterhoek?
Bekijk de website van Marveld.nl